Tranemo

Ikke langt fra husene finder du byen Tranemo. Specielt kirken i byen er et besøg værd, men også resten af byen er meget hyggelig.

Trollhätten

Hvis man vil på en lidt længere tur, kan man efter ca. 1,5 times kørsel komme til Trollhätten. Stedet er klart et besøg værd - hver lørdag åbnes sluserne, og vandmasserne fosser ud i et imponerende syn. Udover "vandfaldet" er sluseområdet og vandkraftværket meget interessant.
www.trollhatten.se

Torpa Stenhus

Skal man på en lille aftentur, bør man helt klart besøge Torpa Stenhus. Udover den flotte gamle bygning, findes der en cafe på stedet, med mulighed for en frokost i de fantastiske omgivelser. Selve turen fra huset til stedet er virkelig flot.
www.torpastenhus.se

Isaberg

Isaberg er Sveriges sydligste skisportssted, med 12 pister er der masser er sjove timer i sneen. Om sommeren er stedet og så et besøg værd med flere spændende aktiviteter.
www.isaberg.com

High Chaparral

I High Chaparral befinder du dig (næsten) i det vilde vesten med bisonokser, togrøverier, hjuldampere, guldgravning, indianere, cowboys og hæsblæsende shows.
www.highchaparral.se/da/

Fiskeri

Er du interesseret i, at fiske er der rig mulighed for det. Både i de mange fiskesøer i området eller i Ätran der løber tæt på husene.
HUSK FISKEKORT!!!

Gekås - Ullared

Er I til shopping så er Gekås lige sagen. Gå på indkøb i Skandinaviens største varehus på hele 35.000 m2 med alt hvad hjertet kan begære.
www.gekas.se

Seneste kommentarer

02.10 | 11:48

Hov mangler lige datoer...7-9 okt 🙂

02.10 | 11:47

Hej Jens Peter,

2 voksne og hunden Siggi, trænger så meget til weekend i det svenske. Er vi så heldige at dit hus er ledigt?

Mvh Tina Holgersen

15.07 | 19:19

Hej June - nej huset er ikke ledigt i næste uge. mvh Jens Peter

15.07 | 14:08

Hej Jens Peter
Er det muligt at leje huset fra i morgen og en uge frem🙏😊
June

Del siden